Co do serwer?w logout to s? one na tak niskim poziomie ?e ni?ej si? nie da. Ca?y czas s? lagi, obs?uga techniczna nie odpowiada i cz?sto s? problemy z dzia?aniem maszyn.
Bardzo mo?liwe ?e oni sami porty poblokowali na maszynach na kt?rych stoj? vps czy co? takiego wi?c bardziej prawdopodobne jest to ni? b??d ka?dego u?ytkownika.
To nie wina Logout/Biznes-Host tylko Master Servera SA-MP, nie ka?de ip przyjmuje i wy?wietla na li?cie. A dlaczego nie wy?wietla? IP jest to "Sub IP" czyli ip generowane nie od ISP tylko w formie identyfikatora co powoduje ten b??d. Ja mia?em serwer w Logout i jako? poprosi?em o zmian? IP i po zmianie od razu by? pi?knie widoczny. Jednak przesta?em op?aca? serwer poniewa? fakt faktem ich jako?? jest bardzo niska serwery matki s? przeci??one bo jest ich pewnie napiepszonych z 500 na serwer. Polecam w takim czy innym przypadku hitme.net.pl - tam serwer zawsze dzia?a bez lagu i je?li chodzi o widoczno?? mo?na zawsze i b?yskawicznie dogada? si? ?eby administracja wygenerowa?a inne IP. Pozdrawiam.
Ja mam jeszcze pytanko czy vps za 25 z?otych ze strony hostujemy.eu nadaje si? do serwera? Ile graczy mi utrzyma i ile slot?w b?de m?g? da?? Piwo za odpowiedz. I drugie pytanko, czy dzi?ki temu poradnikowi bez problemu ogarne ten serwer na vps'ie?
tak
nawet vps z www.exone.pl za 19z? to uci?gnie. Wiem bo testowa?em z 50 graczami i jest gites. Co prawda czasem jaki? lag si? znajdzie bo to w ko?cu vps no ale nie narzekam
[ Dodano: 2011-07-08, 19:18 ]
Ja mog? jak co? pom?c w postawieniu takiego serwera.
Pisz na gg: 34773974
Podpis
NIE POMAGAM NA GG! NIE PISAĆ W TYCH SPRAWACH GDYŻ OD RAZU BLOKUJĘ
Odpalasz serwer w screenie komenda screen -AmS samp ./aplikacja i potem wciskasz klawisze CTRL + A i CTRL + D. Jak nie masz screena to logujesz sie na roota i wpisujesz apt-get install screen