Siema Mam dla was kr?tki skrypt i bardzo prosty jest to anty kill po spawnie. Jak to dzia?a jak damy spawn to przez pierwsze 5 sek nikt nas nie mo?e zabi? bo mamy goda ale ju? po 5 sek ?ycie wraca do normy.
daje wam kod bo to kilka linijek zaledwie:
W Hide nie daje ale je?li jeste? dobry to postawisz
Ostatnio zmieniony przez ToxiC. 2015-04-29, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
Ee, co wam to da ?e gracz po 10 sekundach dostanie 100hp? Jak zabicie z Sawn-Off'a na respie wymaga sekundy. Nie lepiej da? mu na pocz?tek gry, czyli OnPlayerSpawn 9999 hp (czyli ze system daje mu goda) i da? timer kt?ry po 10 sekundach ustawi mi 100hp?
Przeciez tak jest , jak sie odrodzisz na Spawnie to daje ci 10 sekund Goda czyli 9999 HP a po 10 sekundach ?ycie wraca do normy i kazdy moze cie zabijac (czyli 100 HP)
mati7523., widze ca?y kod zer?ni?ty bo ogl?da?em tamten skrypt i timmery np identyczne tyle ?e kolor usun??e?.
Mati21_PL, ja tak sobie robi?em bo ja all timery mam w ongamemodeinit
Zauwa?, ?e je?eli Timer dziesi?ciosekundowy odpali si? w OnPlayerConnect to ju? czas si? nalicza, a gracz co najmniej p?? minuty wybiera skin, i co wtedy?
Wy??czy mu si? ASK podczas wyboru skinu.