Witam!
Z nud?w stworzy?em prosty skrypty Czasu. Czas zmienia si? automatycznie po up?yni?ciu 60sek. Aby Czas by? ustawiony co do prawdziwej godz. trzeba ustawi? poprzez panel administracyjny w MTA:SA. Skrypt nie zmienia po?o?enia godziny nadal jest nad "kask?".
Podpis
Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%
Ostatnio zmieniony przez Iggy 2015-03-21, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Tak jak pisa?em tworzy?em to z nud?w, mo?na powiedzie? z rozczarowania, goryczy, wtedy jak 'nienawidzi?em' ?wiata. Zamkn??em si? w pokoju i napisa?em par? skrypt?w, kt?re wydam podczas wakacji, lecz to po ?a?obie... teraz nie mam serca do tego co kocham.. programowania.
Podpis
Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%
Ziomek skopiowa?em tw?j kod .lua i nie dzia?a mi. Nic nie zmienia?em. Pomo?esz co zrobi?em ?le? Odrazu m?wie ?e nie mam skryptu podobnego do niego. Za pomoc i