Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2023-02-11, 16:12

OczuS

Na forum: 2443 dni
Nick w MP: Boro

Piwa: 984

Respekt: 70

Siemanko, z tej strony Boro dzi? chcia?bym wam odda? Dilera broni palnej ca?kowicie mojego autorstwa jedynie funkcj? od scrolla po?yczy?em robiony z nud?w. W skrypcie brak bug?w, w db3 brak b??d?w, moim zdaniem kod jest przejrzysty i ka?dy si? w nim odnajdzie. Optymalizacja kodu w jakim? stopniu jest. Diler zmienia swoj? pozycj? co 10 minut.

Licz? na zimnego browara z twojej strony to pomaga mi si? rozwija? w jakim? stopniu.

Tabela do stworzenia w bazie danych, w kolumnie "id" musicie doda? AI:

Kod:

CREATE TABLE `bronie` (
`id` int(11) NOT NULL,
`owner` text NOT NULL,
`uid` int(11) NOT NULL,
`gun` text NOT NULL,
`gunid` int(11) NOT NULL,
`ammo` int(11) NOT NULL
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4 COLLATE=utf8mb4_general_ci;

Prezentacja skryptu

Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.

W razie problemu z dzia?aniem skryptu prosz? pisa? do mnie pisa? na Discordzie.

[ Dodano: 2023-03-01, 10:38 ]
:piwo:

Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 53 piw(a):
Dorex, zbysiubisnes, succes_, patryk131, IQ2137, Ksawqu, paradoxe, Joker23411, Krystekpl123, Landrynaa, cloudyy., rxkrxd, ZartexX, kura1111, casper, BloodY11, Piesek67, viznxjacob, JhinBeam213, koxsiak, ElNicoV2, comf30zzz, m4tiiKOX, xHapyto, Karthuss, PandaPL, R3DELETE, samoku3, DominoDonny, sobek69, JanuszE, L1V, csddd, dzb4n, kubaDuaYT79, Lunar, Pioneczek753951, Zeus2001, lugos21154, piwnica, borsuk, Wnet110, amerykaaa3, kiko45, vdriann, Matazpl, PERRONEGROTUPAC, Jellonek, CHANYTHEBANANA, Sakadenik, Rewool, Oskaren_topka, KanarPL
Tagi: gunshop
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Zasoby do MTA » [SKRYPT] GUNSHOP Odpowiedz do tematu