Witam mam taki problem bo posiadam kod na bramy pod frakcj? ale ?eby je otwiera? osoba musi by? na s?u?bie, pom?g? by kto? przerobi? to tak by mog?o si? otwiera? drzwi oraz bramy je?li si? nie jest na s?u?bie lecz we frakcji
Chyba ?e ma kto? ju? gotowy skrypt pod frakcj? na scroll'a gdy nawet da si? otworzy? drzwi je?li si? nie jest na s?u?bie lecz si? jest we frakcji Pozrawiam ka?dego czytaj?cego i ka?dego u?ytkownika GTO.
MagiK., gdzie to mysql, daj linijk?, cos pomyslimy. Mo?e i by? ale nie mam czasu przegl?da? ~600 linijek; za? powiedzenie o tym w jaki spos?b dzia?a system usprawni?oby pomoc kierowan? do u?ytkownika.
Uwa?asz, ?e w jaki? spos?b chcia?em postawi? na swoje? Zreszt? w tym gm'ie r?wnie dobrze mog?aby zosta? u?yta baza sqlite. Dodatkowo nie bawi? si? zasobami z tego forum, wi?c ci??ko by?oby mi rozpozna? kod owego skryptu, co dopiero wiedzie?, ?e oparty jest on MySQL. Za? player:duty nie nawi?zuje w ?aden spos?b do bazy danych mysql.
Nie mia?em styczno?ci z tym skryptem wi?c si? nie wypowiem; chyba, ?e podasz jakie? ?r?d?o kt?re odnosi si? do przydzia?u frakcji.