co ty tam naprawiles ? ten skrypt nadal nie dziala wpisujesz /top to pokazuje sie top graczy 5 razy i jakies nicki potem wpisz /top to pokazuje sie top graczy 10 razy a jak jeszcze raz wpisze /top to jest cos takiego
tylko cos jeszcze jest nie tak dodalem to do pustego GM i dzial skrypt ale jak dodam to do jakiegos gm ktory ma skrypty oraz komendy to wgl nic nie dziala wpisuje jakas komende np /pomoc to nic nie wychodzi nawet nie pokazuje komunikatu ze komenda nie prawidlowa
Driftus1997, Z tego co widz? to to ma GUI, mo?e u?ywasz w gamemodzie ju? tego id co jest w skrypcie. Zmie? id tego gui
zmienialem tez zmienilem te /top komende pod zcmd i nic dodalem skrypt do gm i tez nic juz myslalem ze cos z komenda jest nie tak no to usunalem komende z gm i tez nic
ale dobra ja juz se dzisiaj zrobilem nowe top 10 .. xD
Driftus1997, Z tego co widz? to to ma GUI, mo?e u?ywasz w gamemodzie ju? tego id co jest w skrypcie. Zmie? id tego gui
zmienialem tez zmienilem te /top komende pod zcmd i nic dodalem skrypt do gm i tez nic juz myslalem ze cos z komenda jest nie tak no to usunalem komende z gm i tez nic
Ja testowa?em na grandlarc i normalnie chodzi?o.
tak dlatego ze grandlarc jest pustym gm no ale ja nwm moze on naprawde dziala xd