Qrde zaden sposob mi nie dziala. Jestem podlaczony do bezprzewodowej sieci Wi-Fi. Probowalem Cyber ghost VPN i nic. Probowalem przez cmd tez nic, pomoze ktos? Bo ja juz nie wiem co mam zrobic
Jednak dzia?a,jest git niestety wieczorem czeka sie troch? d?u?ej bo jakie? 10 min ale warto :-) troszke wyzszy ping ale raczej nie ma lag?w albo s? niewielkie wi?c POLECAM !
Ostatnio zmieniony przez trzesniaczek 2010-10-17, 09:31, w całości zmieniany 1 raz
a jakiego masz neta ? bo jak masz wolne ??cze to wydaje mi si? ?e ten program jakby "z?era" troch? szybko?ci i mo?e dlatego nie wyskakuja ci serwery,mi np. na pocz?tku zacz??y wyskakiwa? serwery pod nazw? " Retrieving info (jakie? tam ip)" ale po chwili wszytsko by?o normalnie
Ch?opie - staram si? Ci pom?c, wi?c wyluzuj porty i przesta? napina?. Nie opisa?e? dok?adnie do czego podajesz link, wi?c na przysz?o?? zacznij zwraca? uwag? na takie szczeg??y.
Podpis
Obecnie nie siedzę na żadnym z serwerów, jestem tylko i wyłącznie komentatorem, oceniającym polską scenę Role Play.
Na tym drugim sposobie nie mog? za?o?y? konta bo wyskakuje mi jaki? b??d z mysql. Jakby kto? m?g? to prosi?bym o podes?anie jakiego? nieu?ywanego konta. Z g?ry dzi?ki.
Pierwszy spos?b dzia?a jak najlepiej. Zmienia nam IP na np. niemieckie (mi tak zmieni?o) i bez ?adnych problem?w gra?em na serwerze na kt?rym by?em zbanowany.
W tym pierwszym sposobie przydziela tylko kilka IP i mo?na pobra? tylko 1gb danych. Jak chce si? wi?cej to trzeba kupi? premium, kt?re NAJTA?SZE kosztuje ~29z?/mies. W drugim sposobie nie da si? rejestrowa?. Zna kto? jakie? inne, darmowe programy do w??czenia SAMP'a przez proxy?