Witam szukam mapy do SAMP'a kt?ra sprawi ?e:
W wojsku b?d? wszystkie pojazdy (czo?gi Helikoptery Hydry)
Du?o teleport?w i komend (releprtery do wszystkich wa?nych (dla graczy) miejsc takich jak lotniska wojsko opuszczone lotnisko dworzec bagno wie? chillad tuning
Komendy: na ?ycie, pancerz gps, dawanie kasy no wiecie te podstawowe (jak na innych serwach
Fajne fury na drogach
I ?eby te ma?e miasteczka po mi?dzy miastami te? mia?y wozy.
By?a po polsku
?eby nie robi? offtopic:
Przyda? by si? skrypt kt?ry sprawia ?e wszystkie wozy maj? nitro
Jestem niedouczony bo nie umiem sobie tego sam zrobi?, ale mo?e bo mi pomo?ecie?
Takiej mapy nie ma, chyba wam chodzi?o o LV~SF~LV~DM~XL 4.5 PL. Twj mapy nigdzie nie dostaniecie, bo posiada j? tylko autor
a jak ju? przytem jestem, to jest ***** bo skopiowa? sobie nazwa jedengo serwera
Siema
hmmm .... jakby to wam powiedzie? szukam mapy kt?ra posiada du?o rzeczy np: teleporty, auta, ?eby nie by?a nudna itp ;D
nie podaje nazwy bo nie znam sie na tym lecz szukam fajnej mapy ( sami dajcie nazwe i linka do pobrania ) dajcie mape kt?r? byscie umie?cili na swoim servie !
pozdro daje piwa ;D
Podpis
Zapraszam na nowe forum warezowe szukamy ekipy:
Mini hosting grafiki www.img.webh.pl
MichalQ00, LVxDMxPL nie dostaniesz nigdzie, bo tylko autor mapy i par? os?b ma do niej dost?p. Mo?esz dosta? tylko LVxDMxPL 8.AA bo ona zosta?a wykradziona, ale i tak nie mo?na jej u?ywa? publicznie bo mo?esz przez to tylko mie? k?opoty.
A 10.00 z tego co wiem to chyba jeszcze nie powsta?