czesc jestem Mati$ i zrobilem z kolegom serwer chcemy zalorzyc drift kaln i chcialbym poprosic o mapke lv drift king czy jakas dobra do driftu naprawde prosze i z gory thx gg:847313
Jestem tu po raz pierwszy i bym bardzo prosi? o gg smuglera i chudego tu na forum lub na maila [email protected] lub na moje gg 4445491. Bardzo bede wdzi?czny
W?tpie aby smugller lub chudy chcieli gada? z osobami trzecimi napisz do mnie na gadu to dam Ci nr gg smugllera bo chudy ma ale nie udost?pnia. I jak nie zuwa?y?e? tu s? pro?by o mapy a nie o nr gg...
Wi?c tak ;] Prosze o mapke Roleplay jak?? fajno zeby mozna bylo kupywac samochody zdobyc prace.... i jak bys wsiadal do samochodu to by byla nazwa wlasciciela c?? chcialbym mapke los santos roleplay.... ale raczej jej nie zdobedziesz... Jakbys nie znalazl los santos roleplay to jakos inno mapke ale zeby tez bylo mozna kupywac sanochody....itp...... Prosze zeby ten Roleplay znajdywal sie w miescie LS (LOS SANTOS) THX I PROSZE WYSLAC MAPKE NA MAILA [email protected] Postawie WIELLKIE
Remi znalaz?em dwie bardzo podobne mapki do los santos roleplay. Chocia? szkoda ze autorzy los santos roleplay nie dali nawet amx ale c??.
Jedna mapka bazuje na mie?cie SF jest ona tylko w formacie amx niestety, a druga mapka bazuje na mie?cie lv i znalaz?em w wersji pwn. i amx.