Poprasze jak by kto? mia? skrypt na animacje (najlepiej taki jak na gta**te n7, jak wpiszesz /animlist to masz liste animacji )
nie chodzi mi o ten od adilbn
z g?ry dzi?ki b?d?
Dzieki TOMKO Piwko leci dociebie tylko sie nie upij ;d
[ Dodano: 2007-09-16, 15:07 ]
aha i jak zainstalowac ten skrypt tego devila co byl ten skrypt co mi mowiles ten temat Nowy w Grze ? Dam piwko ;d (O tym XX Wszedl na server / XX Opuscil server
Je?li ?ci?ga?e? z www.sa-mp.com Server for Windows masz tam w filterscripts taki plik jak vacations.amx czy jako? tak i tam masz te animacje - one s? standardowo przypisane w server.cfg
Podpis
Widzisz
[you]
, ty mi stawiasz piwo, a ja Cię daję na prezydenta.
Ej tomko ale jak to ma pisac na czacie tam gdzie sie pisze czy na ekranie ?????..
[ Dodano: 2007-09-17, 08:59 ]
Aha ejj tomko sorry ze nie w tym dziale ale nieumiem zrobic takiego na podpis ze tak sie rusza w prawo i pisze xxx jezeli pomoglem daj i tak dalej sie rusza. i terz jak zrobic zeby jak ktos jest to ze pisze np. jest zalogowany jako Rysto i tam pisze Rysto Je?eli pomoglem daj
Ej a o co w tym poscie chodzi :D Czegos niema tak mi sie wydaje ale hyba jest... Zastan?w si? co piszesz... To jest klasyczne NABIJANIE POST?W!!!
A teraz moja pro?ba, mniej chaotyczna ni? przedm?wcy Potrzebuj? Admin Script by DMX pobiera?em ju? pare wersji, ale ?adna nie dzia?a i je?li - tu moje pytanko: Czy AS i AdminX mog? by? zainstalowane na jednym servie? Je?li tak to prosi?bym o AdminXa r?wnie? i Na koniec koncertu ?ycze? to nie wiem czy taki jest ale potrzebowa? bym skrypt na dawanie graczom pojazd?w. Jak znam ?ycie to Tomko co? powiniem poradzi? Chyba ?e sie myle... . Z g?ry dzi?ki pozdro.