Witam ! Jestem nowy na forum , ale potrzebuje skryptu na mandat ! Za Dobry skrypt poleci zimne piffko ;] Mam jeszcze jedn? pro?b? , je?li przy okazji zrobicie mi system jail to normalnie wystrzel? w kosmos ;] ! Naprawd? dam mn?stwo piffek ;] ! Aha , skrypty na MTA ;]
Witam , mimo , ?e wczoraj prosi?em o skrypt na mandat i jail , chocia? hojny Jackob ofiarowa? mi linijk? do mandatu to dzisiaj jeszcze raz prosz? o linijk? lub plik na jaila ;] system najlepiej powinien by? w formie panelu , ale nie obra?? si? gdy to b?dzie co? takiego : "/jail Bragga 5min. " . Wiem , ?e prosz? o du?o , ale wraz z koleg? zrobili?my nowy server rpg - "Polski RPG Server MTA" i szukamy dobrych skrypt?w , ?eby przyci?gn?? graczy ;] za ka?d? pomoc ofiaruje PIWO !
Bragga,
Po 1 Jacob.
Po 2 jail to za du?o roboty, bo trzeba robi? zapis aby po reconnectcie gracz znowu by? w jailu.
Po 3 poczytaj troch? na wiki i b?dziesz wiedzia? jak to zrobi?.
Szukam skryptu do mta 1.1 na serv freeroam na komende /zw /jj zeby by?o na servie jak gracz wpisz /zw albo /jj to zeby sie wyswietlilo (nick gracza) ju? jest ! (nick gracza) zaraz wr?ci
Mam pytanie jaki jest skrypt na pisanie przez www na czacie w mta?
Ta mo?liwo?? jest chyba tylko dla Admin?w.
Na community znalaz?em kilka, lecz nie wiem czy to te.