Witam ALL przychodz? do was z Pytaniem Czy Zrobi? By Kto? mi W?? Ga?niczy Dla Frakcji PSP , OSP?
W?? By si? zabiera?o z markera kt?ry by by? z ty?u Pojazdu Fire Truck
Gdy by si? Go Bra?o Po przej?ciu 4 Krok?w na ,,Alcie,, w?? by szed? po ziemi i tak co 4 Kroki Oczywi?cie pod LPM La?a by si? z niego woda Jak Z Dzia?ka Lub innaczej
Gdy Kto? by m?g? to prosze Jeszcze o wys?anie Mety itp jak Skryptu
https://www.upload.ee/fil...astery.rar.html W tej paczce znajdziesz skina tego drugiego. Niestety, ale tego pierwszego raczej ju? nigdzie nie znajdziesz, bo ostatnio te? go szuka?em i ?adne linki nie dzia?a?y.
Podpis
W celu skontaktowania się, dodaj mnie na DISCORD! Perski#4172
Cze??, jest mo?e skrypt na naprawianie pojazd?w? Nie ?adne PayNSpraye. Tylko wje?d?asz w marker, naprawia ci si? auto i do widzenia. Wiem, ?e jest PayNSpray, ale mi si? nie chce tego przerabia?, ju? pr?bowa?em i popsu?em.
Poszukuje skryptu na mk1,mk2,rh. W kt?rym od razu jest:
setVehicleHandling(vehicle,"maxVelocity",190)
setVehicleHandling(vehicle,"engineAcceleration",val+5)
Oczywi?cie pr?dko?? i przy?pieszenie mo?e si? r??ni?.
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.