Witam poszukuje wozu SCRT scania lub iveco nie musi byc scania iveco ale najlepiej zeby byla chodzi mi o polski woz jezeli sa osoby ktore maja taki woz zapraszam na discorda zaplace za to: **********
[ Dodano: 2021-05-29, 20:34 ] Jezeli potrzebujesz nadal SCRT zapraszam na discord: ********** Wysle ci model
Ostatnio zmieniony przez Dawidos. 2021-06-22, 19:41, w całości zmieniany 1 raz
Potrzebujesz bengines i funkcj? getitem z czystego owla. W skr?cie musisz ustawi? ?e gdy pojazd posiada w swoim schowku item turbo aktywuje elementdat? i usuwa przy usuni?ciu, robi?em to kiedy? wi?c wiem. Og?lnie efekt nie powala ale je?li ci? to interesuj? to masz wyja?nienie.
[quote="hejt"][quote="Giemski"]Cze?? szukam skryptu do owla musi miec item ktory mozna w?ozy? do auta i bedzie wydawa? dzwi?k turbo i strza??w z rury wydechowej[/quote]
Potrzebujesz bengines i funkcj? getitem z czystego owla. W skr?cie musisz ustawi? ?e gdy pojazd posiada w swoim schowku item turbo aktywuje elementdat? i usuwa przy usuni?ciu, robi?em to kiedy? wi?c wiem. Og?lnie efekt nie powala ale je?li ci? to interesuj? to masz wyja?nienie.[/quote]
Chce bardziej skrypt ni? to sam robic bo po prostu nie umiem