Poszukuje skrypt do serwera race a dokladnie na panel F1 w ktorym b?d? punkty, kasa, ranga itd gracza sklep transwer pieni?dzy mi?dzy graczami i jeszcze bym potrzebowal takie cos zeby za kazde miejsce w wyscigu DD czy DM dostawalo sie iles tam punktow i kasy jak ktos pomoze dam 3
Witam. Poszukuj? skrypt?w kt?re potrzebne s? mi do tworzenia mapek DM. Nie jestem pewny czy takowe istniej? ale warto pr?bowac;]
A wi?c:
1.Skrypt kt?ry umo?liwi wyrzucenie samochodu pionowo w g?r?(Si?a wybicia do ustawienia).
2.Skrypt kt?ry przy?pieszy jad?cy samoch?d do odpowiedniej pr?dko?ci, oczywi?cie w danym obszarze.
3.Tworzenie teleport?w.
4.Znikanie i pojawianie si? obiekt?w(np. drogi, nie chodzi mi o prze?roczysto?c)
[ Dodano: 2011-01-27, 07:24 ]
witam, mam du?y problem bo gdy pobra?em to: mabako role play. i wypakowalem pliki tak jak trzeba all jest ok az do chwili uruchomienia servera mi sie nie chcialo zaladowac i pisalo cos typu: i te inne skrypty tez sie nie zaladowaly a potem bylo ze jest cos stopping resources i server off prosi?bym o pomoc?
[ Dodano: 2011-01-27, 08:33 ]
rozwi?zalem ten problem jednak jest jeszcze jeden problem o kt?ry bym prosi? o pomoc... mianowicie gdy wchodze na moj server to jest tylko czarny obraz i nic wi?cej a gdy loguje sie na admina to pisze mi ze: you are sucesfuly logged in... (bad english) i nie pisze mi ze jestem zalogowany na admina a w acl.xml dodalem swoj nick i w consoli pisze jakis serial dalej i tam jest (Admin,Everyone) tak wi?c si? rozumiemy. help???
[ Dodano: 2011-01-27, 11:23 ]
jest duzo b??d?w w mabako bo zadne skrypty (resources) pisze ze unable to load... i nawet mam ci?gle czarny ekran i nic wi?cej a juz doszedlem do tego zeby uruchomic cmd: i po chwili mi pisze you are logged out i nic i wyszlem z gry. help???
Witajcie jestem tu nowy i szukam paru skrypt?w do RPG a dok?adnie skrypty dla frakcji.Dok?adnie do frakcji Policji Urz?du i Petrolu.Chodzi mi tutaj o skrypt do policji czyli skrypt na /mandat cash score, do Urz?du potrzebuje /dajpj (w?asna robota) i /dajdo oraz /regcar.Do petrolu potrzebuje skrypt na tankowanie stacjii.Z g?ry dzi?kuje i dam z 10 temu kto mi pomo?e.
Witam. Szukam skryptu dzi?ki kt?remu mo?na postawi? prywatne auto na nazw? konta gracza z mo?liwo?ci? p??niejszego usuni?cia przez admina. Bardzo fajnie je?li by?oby to w GUI. Za pomoc stawiam browary. Dzi?ki z g?ry