Okej. A jaki by? kod na przyczepienie si? jakiego? obiekty do postaci? Czasami mam tak, ?e po prostu np. jakie? drzewo we mnie sie respi albo za mn? "chodzi" jaki? dom.
Mhm, tak. Ale potem nie idzie go edytowa? funkcj? EditObject.
Mam jeszcze jeden problem. Co jaki? czas gracze pojawiaj? si? z przyczepionymi obiektami, kt?re za nimi chodz? albo s? w nich - nikt pr?cz nich tego nie widzi.. Jakie? sugestie?
wgnsy123, wtedy u?ywasz DynamicObjectEdit, albo jako? tak. Sprawd? z funkcjach streamera.
Co do tych obiekt?w przyczepianych, jak b?dziesz u?ywa? streamera to mo?liwe ?e problem przejdzie bo nie trzeba u?ywa? dodatkowych funkcji tylko przy tworzeniu obiektu dopisujesz w argumencie do czego/kogo ma przypi?? ten obiekt.
Jestem zaskoczony, bo nigdy nie widzia?em aby gracz widzia? obiekt podpi?ty do niego a inni gracze nie. A masz komende na tworzenie tego czy cu? w tym stylu? Albo w OnPlayerSpawn? Popatrz i podaj kod, bo tak to zgadywa? to du?o pomocy nie dostaniesz.
OnPlayerSpawn jest pe?no rzeczy, a to si? dzieje co jaki? czas, niekoniecznie po respawnie. Np. kole? zapada si? pod ziemie i w nim jest jakie? drzewo.
Je?eli tworzysz jakie? obiekty i przyczepiasz do gracza, to u?yj IsValidDynamicObject i DestroyDynamicObject w OnPlayerSpawn i je usunie. Chocia? to najlepszym rozwiazaniem nie jest.