|
Wysłany: 2013-08-20, 16:58
|
|
Oski
LUA Scripter

Nick w MP: Oski
Piwa: 56
|
|
|
|
Witam wszystkich,
dzisiaj mam pytanie nawet do tych mniej do?wiadczonych ot?? czy macie tak ?e jak zmienicie skina funkcj? setElementModel z poziomu skryptu badz panelu admina to gracz traci bron?
Myslalem ze to standard ale dzis siedzac na localu zauwazylem ze przy zmianie skina z poziomu skryptu bron nie zostala utracona.
Szukalem roznych funkcji odpowiadajacych za to w gamemodzie badz w panelu admina ale nic nie znalazlem.
Z g?ry Dzi?ki ;]
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-08-20, 17:27
|
|
Brzysiek
Skrypter pralek

Nick w MP: Brzysiek
Piwa: 1034
|
|
|
|
Panel admina zmienia skina za pomoc? funkcji spawnPlayer, u?ywaj?c funkcji setElementModel taki problem nie powinien wyst?powa?.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-08-21, 08:17
|
|
Wielebny

Nick w MP: Wielebny
Piwa: 1690
|
|
|
|
Nigdy nie spotka?em si? z tym aby przy setElementModel by?a bro? tracona.
Jedyny niuans z tym zwi?zany kt?ry jest mi znany, to fakt, i? je?li wykonamy setElementModel na kierowcy pojazdu, to pojazd czasami odzyskuje HP.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-08-21, 11:02
|
|
Riot
3X

Nick w MP: Riot/3X
Piwa: 286
|
|
|
|
Z tego co zauwa?y?em wczoraj fakt - podczas zmiany skina przez panel admina gracz traci bro?. Mo?esz spr?bowa? ciut przerobi? panel admina by temu zaradzi?. Nie znam struktury kodu wi?c nie wiem co zmieni?, ale w ostateczno?ci mo?esz zapisa? sobie aktualne bronie do tablicy i po zmienieniu "oddaniu" ich graczowi. Ale to jest ostateczno??, znaj?c MTA mo?na to zrobi? du?o pro?ciej.
|
|
|
|
|
|
| Tagi: utrata :: broni :: przy :: setelementmodel |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|