Siema, chc? zrobi? podmiank? perka pod shader lub variant " Je?li, osoba z e daty sapd wjedzie w marker i kliknie przycisk zmie? variant no to podmienia si? perek zwyk?y lub inne auto pod te podmienione" czyli np dodany napis itd. I nie wiem co b?dzie potrzebne.
Je?li chodzi Ci o sam napis, czyli tylko grafike (tekstury), to wystarczy shader na?o?ony na pojazd, a je?li chcesz zmieni? np ca?kowicie pojazd, czyli kszta?t i tak dalej, to musisz wykona? wariant w programie do modelowania.
Nie mam takie podmianki
I chc? by tak jak na 4life cabrio, suv itd a ten sultan to chc? by by?o dost?pne montowanie variantu dla sapd a dla zwyk?ych graczy b?dzie normalny sultan bez podmianki tylko nie wiem jak zrobi? by 2 podmianki aut by?y na 1 pojazd nie da si? zrobi? podmianki np nie wiem na pojazd kt?ry si? stworzy?o?
Zrobi? to wariantem, nie znam si? dok?adnie na programach do modelowania, ale owe modele trzeba jako? specjalnie zapisa?, je?li si? nie myl? to pod nazw? "extra1", poczym podmieni? pod ow? nazw? w GTA