Witam mam problem chodzi o to ze mam tu kod na wczytywanie Zapisu gracza i jest tu GOLD/Premium/Organizacje i GOLD i Premium dza?a normalnie ale organizacje nie,
Organizacje s? na koncu w kodzie I jak dam na pocz?tek to Premium nie dza?a Nie ma b??d?w w debugscript3 Oraz Wszystko jest po??czone bo dza?a?o
Podpis
Zajmuję się pisaniem zaawansowanych skryptów lua na zamówienie za bardzo niską cene.
Oraz pomoc przy serwerze mta/forum i tym podobnych.
Discord: TomeQmix#7106
Wszystko dza?a tylko ten zapis/Wczytywanie,
Jak Usune z t?d Wczytywanie Premium albo GOLD to Organiazcje dza?aj? albo jak zmienie kolejno?? ale np. wtedy niedza?a Premium.
Tabela sie nazywa: ogrpg_organizations
I Dobrze jest bo dza?a?o,
Mam modol itp
Podpis
Zajmuję się pisaniem zaawansowanych skryptów lua na zamówienie za bardzo niską cene.
mixLoLmix2, Je?eli ostatnia warto?? nie zostaje zapisana(bo nie zostaje wczytana) to brakuje ci waro?ci w tabeli. Pami?taj ?e wczytuj?c warto?ci robisz to p?tl? kt?ra nie patrzy jak? ustawiasz element date graczowi tylko ustawia true/false albo 1/0. Dlatego albo nie ustawi org, ale ustawi premium, a na odwr?t ustawi org ale ju? nie premki.