Nie wiem czy dobry dzia? ale nie mog?em znale?? dzia?u pomocy do SAMP'a..
No wi?c tak, chc? zrobi? m?j pierwszy serwer, troch? o tym poczyta?em i nieco ju? wiem. Na pocz?tek pobra?em mapk? Honest RP z tego forum, no i wyczyta?em ?e trzeba w?o?y? plik AMX do folderu gamemods, tylko ?e w pobranej prze zemnie mapki nie mog? znale?? folderu AMX. S? jakie? pliki PWN, i 3 foldery plugins, include i scriptfiles
Po pierwsze, z?y dzia?.
Po drugie program PAWNO jest od tego ,aby plik .pwn zmieni? na plik .amx. Wida? jak czyta?e?, chyba nie uwa?nie.. Poczytaj i nie bierz si? jak nic nie znasz o PAWN.
[ Komentarz dodany przez: zajacp1: 2012-09-18, 15:49 ] Na pewno te? zaczyna?e? guzik wi?dz?c o owym j?zyku programowania - jeste? w supporcie, masz obowi?zek pomaga?, a nie je?dzi? po ludziach, bo si? nie znaj?.
@@
Ranga o niczym nie ?wiadczy, taka prawda. To ,?e w sumie owszem ?le zacz??em. Ale wiedzia?em jak zamieni? na AMX.
Podpis
Cześć
[you]
!
Projekt, który poruszy scenę platformy SA:MP!
Ostatnio zmieniony przez B!4CK 2012-09-18, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Otw?rz plik pwn i wci?nij F5 poczym w folderze w kt?rym masz pwn utworzy si? plik amx kt?ry wgrywasz do gamemodes.I pamietaj o ustawieniu wszystkiego w confing'u.Jak by co pisz na pw.
Dzi?ki SkateR121, piwko ; )
Tylko mam 4 pliki PWN, bilard, kregle, obiekty i honest chyba chodzi zmienienie honest.pwn ale gdy otwieram go w PAWNO i klikam F5 wyskakuje 1 error, pomoze ktos?
C:\Documents and Settings\Darek\Moje dokumenty\Pobieranie\honest\honest.pwn(18) : fatal error 100: cannot read from file: "sscanf2"