zastanowi?e? si? nad tym frakcja sapd nie ma kodu Policja jest to zale?ne od tego jak przerobiona podstawa mo?e by? nawet sapd a code SARA wiec nie wiem z k?t wzie?e? t? policje nawet w kodze pysa SAPD to SAPD
A w sprawie kodu zast?p swoj kod od addEventHandler
addEventHandler("onMarkerHit", marker, function(el,md)
local sid = getElementData(el,"player:sid")
local result=exports["pystories-db"]:dbGet("SELECT * FROM pystories_factions WHERE sid=?", sid)
if #result > 0 then
if Frakcje[result[1].code] then
if getElementData(el,"player:workinjob") and getElementData(el,"player:workinjob") >= 1 then
local money = (Frakcje[result[1].code] * getElementData(el,"player:workinjob"))
outputChatBox("* Otrzymujesz "..money.." PLN za przepracowanych "..getElementData(el,"player:workinjob").." minut!",el)
givePlayerMoney(el,money)
setElementData(el,"player:workinjob",0)
else
outputChatBox("* Nie masz nic do odebrania!",el)
end
else
outputChatBox("* Nie jeste? w frakcji, kt?ra mo?e odbiera? wyp?aty!",el)
end
end
end)
Je?eli b??dy wst?puj? dalej napisz czy masz jaki? b??d w DB3 po kliknieciu lub po wejsciu w marker
zastanowi?e? si? nad tym frakcja sapd nie ma kodu Policja jest to zale?ne od tego jak przerobiona podstawa mo?e by? nawet sapd a code SARA wiec nie wiem z k?t wzie?e? t? policje nawet w kodze pysa SAPD to SAPD
1. To by? przyk?ad jak to dziala a nie gotowiec, to forum jest od pomocy i nauki nie wyr?czenia, a ludzie tacy jak ja czy Pan wyzej nie siedz? w paczkach tylko robi? wszystko sami.
2. Sk?d*