Hej Mam najdziwniejszy problem z samp'em od czasu gdy 0.3c lagowa? i wgl chaos by?. Teraz gdy zrobi?em se serwa i wgl po?ci?ga?em se skrypty i je powpisywa?em ( r??ne mapki ,kilka dm i to wszytko, skrypt na bronie i na pojazdy) wszytko zrobi?em i zapisa?em i w??czy?em. wszystko by?o ok wchodz? Spawn'uje si? w Las Venturas i mnie zabija i pisze ze nie jestem adminem i tak sze?c razy ( potem wyszed?em) o co chodzi? Wcze?niej gdy by?o bez mapek i wgl dzia?a?o i ?miga?o. gdy mnie respawnowa?o (ju? z mapkami) mia?em w ?apie mini guna i gin??em po 2 s. Prosze o pomoc. Oto te mapki kt?re u?y?em : base, gl_actions, gl_property, gl_realtime, gl_mapicon, ls_elevator, hydra, MINIGUN, lvdrift, All_Spawn_Menu_by_Seibix, BYMIET~1. Mia?em b??d 255. Prosz? o pomoc. Aktualnie jest tera 5 os?b na mym serwie i one te? maj? ten b??d i gin? i wychodz? . O co chodzi prosz? o pomoc .
karnal3, kt?rys ze skrypt?w posiada b??d lub zebrane wszystkie razem ?le dzia?aj?. JA proponowa?bym Ci metod? pr?b i b??d?w po kolei includowa? skrypty i sprawdza? czy ka?dy z nich dzia?a prawid?owo, potem je ??czy? i to samo
Ok spr?buje tego bo szczerze my?l? ze to ten dm na miniguny bo zawsze mnie wywala?o jak go mia?em w ?apie. zaczn? od niego . dzi?ki masz u mnie piwo.
[ Dodano: 2011-02-12, 12:10 ]
Ok pomog?o i jeszcze mam jedno pytanie bo np zostawi?em se tylko te pocz?tkowe skrypty i tego "All_Spawn_Menu_by_Seibix" a on powoduje ze jak si? wpisze komend? ASK to mo?na wybra? se ka?d? bron i samoch?d w grze. Ale jak go chc? u?y? to pisze nie ma takiej komendy. jak to naprawi? ? wgra?em to do skrypt?w i teraz komenda wyg??da?a by tak /ASK ale ona nie dzia?a . jak to naprawi? i jak zrobi? komend? cmd ? z g?ry dzi?ki