MartinPanZycia, To dzia?a czy nie? I tak gadasz ?e masz jaki? b??d w db3 to jaki to jest ******** problem aby go wstawi? zamiast rozpowiada? si? na p?? strony... A ten Tw?j skrypt si? buguje bo gra?em u ciebie to wszystko mi si? bugowa?o, chcia?em ak, a dawa?o mi ak do dw?ch r?k, zn?w klikn??em w ten przycisk to da?o mi mp7, zn?w to da?o zmienionego ak..... a ty my?lisz ?e ci si? server buguje jak ten skrypt to nieczytelna sklejka linijek z wiki co wida? po triggerze kt?ry da?e? w 1. po?cie....
TheGuruPolska, nie dzia?a , to zmieni? nazw? eventu to ci powiem
Pawel5321, napisalem w tym po?cie du?o s??w m?wiacych o tym ,?e mam w meta.xml wszystko dobrze ,
Podpis
Cześć w MTA jestem jako Rodzaje.
Wszystko jest po staremu nie zamierzam stawiać RPG.
! Koniecznie zapoznaj się z regulaminem forum.
Pamiętaj, aby zawsze go przestrzegać, nie mniej ważne są również regulaminy działów, w których się wypowiadasz!
Zamiast zakładać temat po kilka razy, bo jest usuwany przez Administrację, przejrzyj regulamin i napisz poprawnie temat!
Sprawy z administracją możesz załatwiać anonimowo w tym dziale.
Najważniejsze informacje od Administracji możesz przeczytać tutaj oraz tutaj.
St?d ?e jeste? tylko pseudo programist? kt?ry potrafi stworzy? w guieditorze proste gui i podpisa? do niego funkcje, nie nabijaj post?w.
@up
Niech tworzy gui po tym jak wywo?asz aby si? ono otworzy?o, b??d powinien znikn??.