Witam mam mape tokyo (pst) na swoim serverze ale mam z nia taki problem w panelu na hostingu ustawiam zakladka internet jest na "NIE" a chce rzeby bylo "tak" ale zawsze jak ustawie "tak" to nie wchodzi i wraca na "nie" pewnie w gm to trzeba zmienic ale nwm gdzie powiedzcie jak wyszukac w ctrl+F albo jaki public
a 2
chciabym aby na moim serverze bylo aby mozna bylo na czacie pisac
/do (id) i nick by pisal dajcie w jakim publicku wpisac i jak
SyNTheTiC, w server.cfg ustaw linijk? announce na 1. Pewnie hosting to servhost? To nie Twoja wina, u nich si? tak buguje. Spr?buj wy??czy? serwer, ustawi? na TAK i dopiero w??cz. A je?eli nie to zmie? r?cznie tak jak napisa?em wy?ej.
Po drugie, zacznij sam co? robi?. Dzia? jest od pomocy a nie podawania gotowc?w na tacy.
Ok i chyba przez cfg musze zmieniac bo probowalem tym , ?e wylanczam server ale to nie dziala jutro zobacze czy w cfg sie da ale mi sie zdaje , ?e to w gm chyba trzeba ustawic bo nawet nazwe w gm ustawialem ale przez cfg jutro spr?buje
SyNTheTiC, udost?pniamy API kt?re umo?liwia zaprogramowanie w?asnego skryptu p?atno?ci. Programowanie le?y w gestii klienta. Ewentualnie zamiast API mo?emy udost?pni? gotowy system p?atno?ci dla kont VIP, w?wczas wystarczy posiada? sw?j system kont VIP i jedynie zintegrowa? go z naszym systemem p?atno?ci specjaln? funkcj? kt?r? udost?pniamy osobom zainteresowanym.