Siema mam ma?y problem bo gdy wpisze na serwerze /dom [id] to on niby si? stworzy ale nie wida? tego blipu ?eby go kupi? w db te? si? tworzy. B??d z db3 to ERROR:[skrypty]/psrpg_DOMY/interiory.lua:15 badargument #1 to 'ipairs' (table expected, got boolean),
WARNING:[skrypty]/psrpg_DOMY/kupdom.lua:16 Bad argument @ 'setElementInterior' [Expected element at argument 1, got nil]
WARNING:[skrypty]/psrpg_DOMY/kupdom.lua:17 Bad argument @ 'setElementDimenision' [Expected element at argument 1, got nil
KODY:
Interiory.lua
Nie chcia?bym ?ama? punktu 7. regulaminu tego dzia?u: https://gtao.pl/regulamin-dzialu-vt89588.htm , moderatorowi nie wypada. Ale ch?tnie takie sprawy rozwi?zuje w formie zlece? p?atnych - mo?esz ?mia?o napisa? do mnie na PW.
Je?li spr?bujesz samemu to naprawi? - wklej kod po zmianach i mog? skomentowa? poprawno?? - ja rozwi?zanie poda?em w poprzednim po?cie.
Kwestia zakomentowania/usuni?cia odpowiednich linijek. Wska? tak?e t? 15 linijk? z pliku interiory.lua.