Witam problem jak w temacie, mam w kodzie linijki odpowiadaj?ce za to aby na autach by? taki jakby opis czy deskrypcja, np. Aby w?z stra?acki nazywa? si? GBA-21 czy co? w tym stylu, lecz nie pojawia si? dany opis. Prosz? o pomoc.
Tutaj kod z pliku od samochod?w SAFD:
Problem nie le?y po stronie tego zasobu tylko tego, kt?ry odpowiada za wy?wietlenie tekstu w ?wiecie 3D, podejrzewam, ?e nie obejmujesz w tym w?a?nie zasobie takiej elementdaty jak "vehicle:desc".
W debugscript 3 jedyne b?edy jakie s? to od duty i sprz?tu kt?ry mam wgrany lecz to nie ma zwi?zku z tymi pojazdami, zdj?cie pokazuje sie normalnie.
W mecie mam dodane files/gba.png
Odno?nie programu do edycji modeli nie jestem pewien o co chodzi gdyz do tego pojazdu nie mam wgrane zadnej podmianki, lecz tylko te numery
No to jak samoch?d nie ma miejsca na tekstur? "numery" to tej tekstury po prostu nie na?o?y. Musisz j? stworzy? w w/w programach lub komu? to zleci?. W ramach zlecenia mog? spr?bowa? si? tego podj??, podpis \/.