merto, o rany - tu nie chodzi o to czy si? da czy nie, bo w zasadzie z komputerem mo?na zrobi? wszystko. Tu chodzi bardziej czy bez wymiany element?w hardware i ingerencji w system da si? tego dokona? .
Powiem tak... Da sie zmienic i to tak ?atwo ?e KAZDY laik by to zrobi? ^^ Ale nie powiem :3 Jak nie ufa mi kto? to mo?ecie da? mi bana na swoim serwie a ja po chwili zn?w wbije ^^ I tak do osranej staro?ci. Pozdro Dodam ?e mia?em bana na FFS, a teraz se pykam ^^
Spos?b dzia?a sam skorzysta?em. Niestety program strasznie d?ugo zienia serail zacina mi komputer na 3h, potem musz? ustawi? domy?lne w biosie, ale serial zmieniony.
Potwierdzi administracja skorumpowanego serwera Play Your Life.
Temat stary, ale te? si? podepn?.
Volumeid nie posz?o mi co?.. ( zmieni?em id hdd o 1 cyferke, a serial by? ten sam)
A co do tego emulatora to skanuj?c np. n avirustotal to wiekszo?? wykrywa jakiego? malware lub keyloggera...
Jakie? porady?
Je?li chcecie oszukiwa? to id?cie pobawi? si? w piaskownicy. Co to za gra oszukuj?c? Sami siebie oszukujecie bo nie umiecie gra? jak zwykli gracze tylko tutaj co? zepsu? tutaj, a mo?e tutaj co? si? uda. Metody na wszystko istniej?, istnia?y i istnie? b?d?. A czy wy je b?dziecie stosowa? to tylko i wy??cznie wasza decyzja. Lecz jedno oszustwo ci?gnie kolejne oszustwa, a kolejne oszustwa ci?gn? k?amstwa i tak w k??ko.
Podpis
Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%
Garru, faktycznie op?aca si? formatowa? dysk i potem instalowa? wszystko od nowy tylko po to, ?eby wej?? na serwer .
Wiesz je?li kto? my?li i ma partycje, to przy reinstalu systemu nic nie traci, i tylko musi zainstalowa? sterowniki, a to zajmuje 30min-1h.
M?ody a do cb, nie zawsze si? dostaje Bana za oszustwa. Czasem si? dostaje bana za ukazanie prawdy, co nie kt?rych to boli i lec? permy .
W twojej wypowiedzi widz? powi?zanie chyba z PYLife. Chyba ?e si? myl?.
Podpis
Fast Life RPG |GTA V - Misje, napady na banki, wyścigi i wiele innych atrakcji|NFS - Stwórz swoją anarchię, zostań królem wyścigów, zdobywaj osiągnięcia.. Fast Life RPG - 20%