Witam. Chcia?bym stworzy? pewn? rzecz i do tego jest mi potrzebnie QUI, kt?re ju? mam. Teraz chc?, ?eby sprawdza?o czy w tym QUI zosta? wpisany, np. znak/wyra?enie: .pl . Je?li zosta?o wpisane wykonuje si? jaka? funkcja, je?li nie zosta?o wpisane, ponownie ka?e wpisa? .pl .
Jak kto? nie zrozumia?, poniewa? troch? chaotycznie napisane, no to postaram si? bardziej wyt?umaczy?. Sam co? chcia?em zdzia?a?, ale totalnie nie mam poj?cia jak si? do tego zabra?.
I teraz nie zale?nie co wpisze w GUI to i tak ci?gle jest "Test". Czy wpisz?: hshs, czy: sgs.com.pl, czy gdhdhd.pl. M?g?by? jako? opisa? to? Poniewa? na sa-mp wiki nie do ko?ca rozumiem
Tw?j kod szuka wyra?enia ".pl", w wyra?eniu ".com". Pierwszy argument, to ci?g znak?w, z kt?rego poszukujemy danego wyrazu, frazy, b?d? po prostu innego ci?gu znak?w. W Twoim przypadku - tj. Twojego "QUI", nale?y wprowadzi? zamiast ".com" - inputtext.