Jakby w GTA V trzeba by by?o wype?ni? jak?? misj? desk? to bym si? chyba *****?, tak nienawidz? tych wszystkich pro elo skejcik?w ?e pierdl?? mog? jak na nich patrz?...
?eby g?ry by?y baaaaardzo du?e. i ?eb y by? rower, najlepiej dh oraz oczywi?cie trasa zjazdowa downhill robiaca wrazenie. i nierowna pustynia, zeby bylo gdzie z krosem wyjechac
up tez nie lubie skejcikow, zawsze jak widze ich na skateparku, wjezdzam rowerem(nie bmx, dirtowka) i z kolegami zabieramy im dropy i hopy ;d
Rozpisz? si? troszk?.
Chcia?bym aby GTA V Jak najbardziej na?ladowa?o ?ycie. Tj. Np. ?eby zab?jstwo kogo? nie by?o b?achostk? - Nie ?azisz z uzi'm i nie napierdalasz do ka?dego na ulicy. Je?li ju? masz jaki? wa?ny pow?d - ?eby? musia? to rozplanowa?, ukrywa? cia?a, ew. zostawi? je, policja wtedy prowadzi?a by ?ledztwo (Jakby kto? to zg?osi?) Znalezienie Ciebie powinno by? TRUDNE, policja nie widzia?a by przez ?ciany, mo?na by?o by si? za ni? ukry?, chwilowo oczywi?cie. I bez takiego czego? jak w san andreas "Wejd? do budynku, policja Cie nie znajdzie!". Dobrze by by?o jakby planowa?a jaka? bur?uazja. Mam nadziej?, ?e ludzie na ulicy b?d? "m?drze" zaprogramowani czyli nie b?d? skaka? po ulicy jak debile, spina? si? gdy wjedziesz lekko na chodnik. Przejazd na czerwonym ?wietle na oczach policji m?g?by si? ko?czy? na po?cigu i aresztowaniu. Przechodz?c do tego tematu - Mo?na by?oby stworzy? wi?zienie (Stanowe, i zwyk?e) siedzia?by? tam , m?g?y? chodzi? na sto??wk?, gangi wi?ziennne itd. Tak samo szpital- przebywa? by? w nim a nie pojawia? si? przed nim. Przebieranie si? za ludzi i oczywi?cie picie alkoholu, imprezy, HANDEL NARKOTYKAMI - Dobrze by by?o gdyby mo?na handlowa? narkotykami (Tak jak w modzie Black Market mod do SA ale bardziej dopracowane) Ale co ja zdo?am, zobaczymy po premierze
PS SORRY ZA ODKOP ALE TO MOJE ZDANIE = JAK MA TO WYGL?DA?