Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2013-05-26, 00:40

Taddy

Na forum: 4763 dni

Respekt: 50

Ja si? spodziewam tego co pokazali w trailerze m.in. psy itd. oraz dobrej wydajnosci ogolnie aby nie mulilo na ?rednich kompach

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2013-05-26, 11:03

Carlli

Na forum: 5085 dni

Piwa: 2486

Respekt: 197
Respekt: 197Respekt: 197

"Taddy" napisał/a:

Ja si? spodziewam tego co pokazali w trailerze m.in. psy itd. oraz dobrej wydajnosci ogolnie aby nie mulilo na ?rednich kompach

Gra raczej nie wyjdzie na PC wi?c nie b?dzie mia?o co Ci muli?.

Wysłany: 2013-05-27, 21:36

CTPX

Na forum: 5092 dni
Nick w MP: CTPX

"Carlli" napisał/a:

"Taddy" napisał/a:

Gra raczej nie wyjdzie na PC wi?c nie b?dzie mia?o co Ci muli?.

Dlaczego tak my?lisz ?

Wysłany: 2013-05-27, 21:47

Carlli

CTPX, my?l? tak dla tego, ?e jak by GTA V mia?o zosta? zapowiedziane na PC to ju? dawno by zosta?o, a do premiery ju? za du?o czasu to nie pozosta?o.

Wysłany: 2013-05-27, 21:59

CTPX

Ja tam uwa?am, ?e tw?rcy wypuszcz? r?wnie? wersj? na PC. Koniec ko?c?w jest grono ludzi, kt?rzy czekaj? r?wnie? na komputerow? wersj? i my?l?, ?e nie wypuszczaj?c takiej kopii tw?rcy z automatu straciliby do?? du?e miliony ;)

Wysłany: 2013-05-27, 22:06

Carlli

CTPX, hmm... patrz?c na ostatnie podej?cie Rockstara do wypuszczania swoich gier na PC to nie ma co si? tak napala?, ?e na pewno zobaczymy GTA V na blaszakach mo?emy patrze? cho?by na Red Dead Redemption czy te? Midnight Club: Los Angeles te gry te? by?y zapowiadane na PC, ale jako? nie mamy ich do dzi?. Patrzmy te? na to, ?e Rockstar r?wnie? gdy mia? wypu?ci? GTA IV na komputery r?wnie? bardzo si? z tym oci?gali i wysz?o jak wysz?o - gra by?a bardzo nie zoptymalizowana wi?c no nie wiem czas poka?e.

Wysłany: 2013-05-27, 23:02

CTPX

Carlli, masz racj?, ale wiele os?b ma w?a?nie teraz wielkie oczekiwania co do V i my?l?, ?e tw?rcy gry doskonale o tym wiedz?. No chyba, ?e tak jak napisa?e? zrobi? to na odwal si? i znowu b?dzie taka optymalizacja jak w IV. Je?eli tak si? stanie to nie wiem jak reszta fan?w tej cudownej serii, ale ja podzi?kuje. Ew kupi? jak?? konsol?, ale to tylko i wy??cznie w ostateczno?ci.

Wysłany: 2014-11-26, 21:01

Sabuter

Na forum: 4208 dni
Nick w MP: Sabuter

Piwa: 1

No napewno ?eby nie wyskoczyli z jakimi? wymaganiami jak to wygl?da?o u COD Ghost, kurcze nie mog? si? doczeka? wersji PC! Ju? widze te kolejki do empika od czwartej nad ranem xd

Tagi: czego :: się :: spodziewacie :: gtav?
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA V » GTA V » Czego się spodziewacie od R* w GTAV? Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi