Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2016-12-18, 00:04

Basil.

Na forum: 3724 dni
Nick w MP: njefjem

Respekt: 60

Ostrzeżeń: 100%
Witajcie, robi?em sobie koszary i zapomnia?em ustawia? edit mesh we wszystkich modelach. Jako i? nie mam ochoty dodawa? do ka?dego obiektu edit mesh to powiecie mi, jak to doda? do wszystkich obiekt?w na raz?

[ Dodano: 2016-12-18, 00:17 ]
Albo inaczej, w og?le musze dodawa? edit mesh do koszar?

[ Dodano: 2016-12-18, 00:31 ]
Mam jeszcze jeden problem, tak?e zwi?zany z edit mesh. Mianowicie chc? sobie wyexportowa? dff'y z 3dsmaxa przy pomocy SA TOOLS i wyskakuje mi taki b??d: -- Runtime error: Cannot get mesh from this object: Dummy

Tak?e licz? na wasz? pomoc :)

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2016-12-18, 01:15

sabarupl

Na forum: 4825 dni

Piwa: 163

Respekt: 230
Respekt: 230Respekt: 230

Cytat:

Witajcie, robi?em sobie koszary i zapomnia?em ustawia? edit mesh we wszystkich modelach. Jako i? nie mam ochoty dodawa? do ka?dego obiektu edit mesh to powiecie mi, jak to doda? do wszystkich obiekt?w na raz?

Zaznacz wszystkie modele jakie masz (Ctrl+A) i je przekonwertuj do edit mesh i potem je wyeksportuj. Mam nadzieje ?e ci o to chodzi.

Cytat:

Mam jeszcze jeden problem, tak?e zwi?zany z edit mesh. Mianowicie chc? sobie wyexportowa? dff'y z 3dsmaxa przy pomocy SA TOOLS i wyskakuje mi taki b??d: -- Runtime error: Cannot get mesh from this object: Dummy

Wydaje mi si? ?e ten b??d jest spowodowany przez ten zielony sze?cian. Wystarczy go usun?? i jeszcze raz spr?bowa? wyeksportowa? model.

Wysłany: 2016-12-18, 11:07

Basil.

"sabarupl" napisał/a:

Cytat:

Zaznacz wszystkie modele jakie masz (Ctrl+A) i je przekonwertuj do edit mesh i potem je wyeksportuj. Mam nadzieje ?e ci o to chodzi.

Cytat:

Wydaje mi si? ?e ten b??d jest spowodowany przez ten zielony sze?cian. Wystarczy go usun?? i jeszcze raz spr?bowa? wyeksportowa? model.

Obrazek

Problem w tym ?e nie mam tam ?adnego sze?cianu ;x

Wysłany: 2016-12-18, 11:54

sabarupl

Na forum: 4825 dni

Piwa: 163

Respekt: 230
Respekt: 230Respekt: 230

Wstaw zdj?cia z swojego modelu w tym temacie lub wy?lij mi na PW bo tak to ci??ko powiedzie? co mo?e by? przyczyn? tego b??du. Nigdy takiego b??du nie mia?em. Zdj?cia zr?b co najmniej dwa z normalnym widokiem modelu widoczny co najmniej z dw?ch stron i 2 z siatk? modelu. Dobrzy by by?o jakby na zdj?ciach by? widoczny r?wnie? ca?y program.

Wysłany: 2016-12-18, 12:04

Basil.

"sabarupl" napisał/a:

Wstaw zdj?cia z swojego modelu w tym temacie lub wy?lij mi na PW bo tak to ci??ko powiedzie? co mo?e by? przyczyn? tego b??du. Nigdy takiego b??du nie mia?em. Zdj?cia zr?b co najmniej dwa z normalnym widokiem modelu widoczny co najmniej z dw?ch stron i 2 z siatk? modelu. Dobrzy by by?o jakby na zdj?ciach by? widoczny r?wnie? ca?y program.

wys?ane

[ Dodano: 2016-12-18, 13:31 ]
"sabarupl" napisał/a:

Majster i co si? tam podzia?o?

Tagi: jak :: dodać :: edit :: mesh :: wszstkich :: modeli?+problem :: exportem
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Jak dodać Edit Mesh do wszstkich modeli?+Problem z exportem Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi