Zrobi?em list? komend w GUI i na dole mam dwa buttony Dalej i Anuluj ( bo takie chcia?em.) I teraz jak zrobi?, ?eby po klikni?ciu "dalej" pojawi si? nast?pna tabela GUI?
HunterS, w publicu OnPlayerDialogResponse
Umieszczasz if'a lub switcha (jednak je?li jeste? newbie to lepiej if)
z numerem utworzonego dialogu.
w nim dajesz
if(response)
{
ShowPlayerDialog(...)
}
Czyli mniej wi?cej co? takiego
Witam, jak usun?? kwadraty oznaczaj?ce graczy? Robi?em KP na serwer RP, ale gdzie? po drodze wywo?a?em funkcj?, kt?ra oznacza kwadratami graczy i nie wiem gdzie si? ukry?a -.-
grass, Je?eli zabieramy si? za programowanie to polecam nauk? podstaw angielskiego - tak aby?my mogli zrozumie? komunikaty kompilatora. Powy?szy b??d oznacza, ?e nie zainicjowa?e? poprawnie wielowymiarowej tablicy. Gdy okre?lamy tablic? wielowymiarow? i podajemy, ?e ma 10 element?w, to kompilator oczekuje w "ciele" tej tablicy tych 10 element?w. Poka? tablic? z linii 452 ;-)
Mam problem ! nie moge edytowa? pwn ! chce zmieni? tylko informacje o nowej li?cie komend ! Edytuje zapisuje a nie wida? zmian na serwie .. Za pomoc piwko