#1. Jaki limit wynosi usuwanie obiekt?w poprzez RemoveBuildingForPlayer?
#2. Czy po usuni?ciu obiekt?w zostan? 'dziury' w teksturach?
#3. Wszystkie obiekty da si? usun??? Chodzi o budynki / drzewa / krzaki / znaki / ulice.
Iggy, oj Iggy, Iggy. Ju? si? dowiedzia?em, gdy usuniemy jaki? obiekt na mapie to zazwyczaj zostaje 'wyci?te' pole gdzie sta? obiekt i tam si? znajduje 'dziura' lub 'pustka'
3. Ka?dy obiekt da si? usun?? - wystarczy zna? model obiektu, ale jest ten limit ok. 1000 obiekt?w. Nie pr?bowa?em usuwa? wszystkich obiekt?w, ale skoro tak jest napisane to zapewne tak jest.
Witam, mam problem z jednym Gamemodem chodzi oto ?e gdy pr?buje si? na nim zarejestrowa? to pisze ?e ''Zarejestrowa?a si? ju? maksymalna liczba graczy''
Gdzie to mog? zmieni? w kodzie czy w jakim? pliku
[Ostrzegam jestem zielony w tych sprawach]
Pytanko bo mam map? w kt?rej gracze na mapie s? niewidoczni a chcia?bym ?eby byli oni wy?wietlani jako kolorki na radarze, jak to w??czy?? Potrzebne jest mi to do serwera Truck.
Czy skrypty w PWN mo?na dodawa? do mapy w PWN jako? omijaj?c filterscipts? bo chcia?bym mie? wi?cej ni? 16 skrypt?w na serwerze ju? pomijaj?c, ?e to do cel?w rozrywkowych ( dom?wka)
b]zbigman1[/b], mo?esz zawarto?? filterscript?w przekopiowa? do gamemoda, tylko pami?taj, aby zawarto?? public?w OnFilterscriptInit i OnFilterscriptExit przekopiowa? do public?w OnGameModeInit i OnGameModeExit.
Rozpoznaje kto? ten kod ? http://postimg.org/image/kn8rnmaq7/ szukam tej mappy, wstawia?em tu jak?? ma?? przer?bk? ale widz? ze du?o posuwane zosta?o...
em i jaki jest plugin do createdynamicobjects ? sam streamer napewno nie
Najszybszy (o ile si? nie myle) i najpopularniejszy streamer to ten od Incognito - Streamer v2.8.2 (najnowsza wersja). S? tak?e inne, ale mniej wydajne ni? powy?szy.
CreateDynamicObject*.