Witam. Problem dotyczy tworzenia pojazd?w w edytorze map. Sytuacja wygl?da nast?puj?co. ??cze si? z edytorem, otwieram list? pojazd?w, klikam dwa razy lub przycisk OK i stawiam pojazd. Dzia?a. Chc? postawi? inny wi?c powtarzam czynno?? lecz tu pojawia si? problem. Wybieram pojazd z listy klikam dwa razy, OK i Cancel i nic si? nie dzieje. Pojazd si? nie stawia, panel si? nie zamyka i musz? robi? reconnect. Reinstalowywa?em MTA 4 razy i nie pomog?o. Je?li kto? wie jak to rozwi?za? to prosz? o wypowied?. Dzi?kuj?.
Ca?y folder resources mia?em oryginalny i nic nie dok?ada?em. Wywali?em wbudowane gamemody i mam tylko te skrypty co na Twojej li?cie. Niestety problem ten sam.
[ Dodano: 2011-07-31, 18:27 ]
Dodaje SS'a:
Jaka? wada fabryczna ? Ja nic nie zmienia?em w tych skryptach.
Reinstalka wszystkiego to oczywi?cie rozwi?zanie uniwersalne, no ale nie o to tu chodzi. Szukajcie ciekawszego rozwi?zania. Ja proponuj? na nowo pobra? zasoby, usun?? te, kt?re s? aktualnie i wgra? te pobrane.