Czesc witajcie moi drodzy! Nowy skrypt, nowy temat na GTAO Prosze wziasc pod uwage iz moja klawiatura nie posiada polskich znakow, nie jestem w stanie uzywac polskich liter, przepraszam za to.
O MNIE:
Nazywam sie Nickk888(Kevin w Realu), od dluzszego czasu bawie sie w PAWN, robie to glownie dla zabawy i by pomoc innym ludziom. Takze posiadam kanal na youtube prezentujac poradniki dla poczatkujacych, pokaz skryptow i inne.
O SKRYPTCIE/INCLUDZIE:
[N]TD to skrypt ktory pozwala na tworzenie TextDrawow za pomoca kilku klikniec myszki! System ten zostal zainspirowany przez TextDraw edytor od IPLEOMAX'a ktory wymyslij graficzny interfejs klikalnych TextDrawow do nawigacji. Moj System jednak nie potrzebuje zadnych dodatkowych pluginow ktore pozwolilyby na poruszenie TextDrawow za pomoca myszki, jedynie co jest potrzebne do SSCANF ktory uzywam do zapisu i wczytywania projektow, wiec to musicie miec!
FUNKCJE I PUBLIKI:
Komenda ta jest tylko dla RCON i wlacza jak i wylacza caly system.
OSTATNIE SLOWA:
Skrypt jest w wersji Beta i MOZE posiadac bugi/bledy, jesli napotka ktos jakis blad, prosze napisac mi na Email podanego podczas wlaczenia skry?tu w konsoli, lub napisac tutaj
Serdecznie pozdrawiam
Nickk888
Ostatnio zmieniony przez Nickk888 2017-09-10, 23:01, w całości zmieniany 3 razy
Po prostu usun tekst uzywajac funkcje "Zmien Tekst", kliknij na to i pozostaw puste
[ Dodano: 2017-07-09, 23:40 ]
Za du?o czasu i nerw?w da?em na wykonanie tego skryptu, co do tego, da?bym kod ?r?d?owy je?li nie istnia?oby tyle os?b kt?rzy by zacz?li klonowa? m?j skrypt poczym zmieni? autora i wstawi? na forum pod ich nazw?, niestety znam du?o takich os?b wi?c nie chce zaryzykowa?. A po drugie, nie widz? powodu dodania pliku .pwn skryptu, kt?rego tylko mo?e tylko raz na jaki? czas si? uruchamia, stworzy si? wszystkie textdrawy i wy??cza. Taka moja opinia, ale ka?dy ma swoj? opinie i respektuje Twoj? opinie
[ Dodano: 2017-07-10, 23:07 ]
Wersja Beta 2.0 zosta?a wydana
[ Dodano: 2017-07-18, 07:35 ]
Wersja Beta 3.0 zostala wydana
[ Dodano: 2017-09-10, 23:01 ]
Wersja Beta 4.0 zostala wydana