Cze??, zacz??em pisa? Gamemode Truck od zera no i mam problemy z frakcjami. Kierowa?em sie wszystkimi poradnikami(dos?ownie). Szukam kogo?, kto napisze mi system frakcji z zapisem DOF2, niestety nie jestem w stanie zap?aci? za to PLN. Ale, je?li kto? by?by zainteresowany tym, abym w zamian wykona? dla niego Interior b?d? co? w MTA prosz? o kontakt. Szczeg??y tego o co mi chodzi podam przy rozmowie.
GG: 12900106
P.S.: Nie interesuj? mnie zb?dne posty typu " Piszesz GM a systemu frakcji nie umiesz napisa?, co z Ciebie za PAWN`er.." takie posty b?d? zg?aszane jako spam.
Witam wszystkich u?ytkownik?w. Ot?? moja pro?ba jest taka. Czy kto? umia?by napisa? taki skrypt?
Mandaty : Polega na spisaniu mandat?w i kar za nie np.:
Wpiszemy /mandaty i pokazuje nam si? lista :
Kod:
1. Osoba, kt?ra pije alkohol w miejscu publicznym zostaje ukarana: Mandat 150$
2. Osoba, kt?ra jest pijana w miejscu publicznym zostaje ukarana: Mandat 100$
3. Osoba, kt?ra utrudnia prace policji zostaje ukarana: Mandat 250$
4. Osoba, kt?ra Niszczy mienie miasta/wsi zostaje ukarana: Mandat 250$
5. Osoba, kt?ra uczestniczy w zamieszkach zostaje ukarana: Wi?zienie na 24h ((24 min))
6. Osoba, kt?ra obra?a policje zostaje ukarana: Mandat 500$
7. Osoba, kt?ra kupi nielegaln? bro? zostaje ukarana: Wi?zienie 1 rok ((2h))
Kodeks drogowy
1. Osoba, kt?ra przekroczy dozwolona pr?dko?? w terenie zabudowanym zostaje ukarana: Mandat 300$ + 3 pkt karne
2. Osoba, kt?ra przekroczy dozwolon? pr?dko?? w terenie niezabudowanym zostaje ukarana: Mandat 250$ + 3 pkt karne
3. Osoba, kt?ra przekroczy dozwolona pr?dko?? na autostradzie zostaje ukarana: Mandat 200$ + 3 pkt karne
4. Osoba, kt?ra przekroczy dozwolon? pr?dko?? podczas holowania zostaje ukarana: Mandat 200$ + 3 pkt karne
5. Osoba, kt?ra parkuje w miejscu niedozwolonym zostaje ukarana: Mandat 250$ + 2 pkt karne + odholowanie auta
6. Osoba, kt?ra zawraca na skrzy?owaniu b?d? na ?rodku drogi zostaje ukarana: Mandat 400$ + 5 pkt karnych
7. Osoba, kt?ra wymusza pierwsze?stwo zostaje ukarana: Mandat 500$ + 3 pkt karne
8. Osoba, kt?ra wyprzedza na skrzy?owaniu b?d? praw? stron? jezdni zostaje ukarana: Mandat 500$ + 7 pkt karnych
9. Osoba, kt?ra prowadzi pojazd po alkoholu zostaje ukarana: Mandat 800$ + 21 pkt karnych + odholowanie auta
10. Osoba, kt?ra nie zatrzymuje si? na rozkaz funkcjonariusza zostaje ukarana: Mandat 200$ + 2 pkt karne
11. Osoba, kt?ra nie posiada przy sobie dokument?w do kontroli zostaje ukarana: Mandat 150$
12. Osoba, kt?ra jedzie pod pr?d zostaje ukarana: Mandat 600$ + 15 pkt karnych
13. Osoba, kt?ra spowoduje wypadek umy?lnie zostaje ukarana: Mandat 1200$ + 21 pkt karnych + odsiadka 6 msc ((1h))
14. Osoba, kt?ra spowoduje wypadek nieumy?lnie zostaje ukarana: Mandat 700$ + 15 pkt karnych
15. Osoba, kt?ra przejedzie na czerwonym ?wietle zostaje ukarana: Mandat 500$ + 3 pkt karne
16. Osoba, kt?ra jedzie bez zapalonych ?wiate? mijania zostaje ukarana: Mandat 300$ + 2 pkt karne
17. Osoba, kt?ra Ma niesprawne auto zostaje ukarana: Mandat 450$ + 5 pkt karnych + odholowanie auta na
parking
Przyk?ad wpisuje /mandat > wybieram mandat z listy > wpisuje id gracza kt?ry ma dosta? mandat
By?bym bardzo wdzi?czny gdyby kto? takie co? wykona?.
Siemka, szukam skryptu na mo?liwo?? wej?cia do tramwaju za pomoc? klawisza ENTER jako kierowca tego tramwaju oraz ?eby by?a mo?liwo?? poruszania si? nim po torach SF kiedy? widzia?em na jakim? servie takie co? wi?c na pewno jest ale znale?? nie moge. (Chodzi o skrypt do SA:MP 0.3x)
chcia?bym prosi? was (do?wiadczonych pwaner?w) o skrypt w kt?rym b?dzie pisa? np. nad pakiem ?ycia 100/100 a tak?e na nad paskiem Kamizelki np. 100/100 i gdy kto? straci np. 50 hp to ?eby automatycznie si? zmieni?o na 50/100 . Bardzo prosz? o taki skrypcik.
Witam, poszukuj? skryptu Radio na serwer 0.3x pod mapke Honest, bo 1 sci?gne?em i wgra?em i odpala sie w oknie gui i wybieram np Radio RM FM i nic nie ma nic sie nie wyswietla itp. Prosze o skrypt na Radio, z g?ry dzi?kuj?