Poszukuj? skryptu na realniejsze celowanie broni? paln?, tj. gdy kto? zacznie celowa?
z np. Desert Deagle, jego drunk level lekko si? podniesie i ekran b?dzie si? obraca?, a gdy
przestanie celowa? to automatycznie drunk level zniknie. Za pomoc oczywi?cie browar i rep.
Witam poszukuje skryptu ( najlepiej w PAWN ) bo chce dopisa? do swojej mapy kt?r? robie. Poszukuje wejscie do interiora na komende i wyjscie tak?e tylko chce zeby komenda by?? dost?pna w 1 miejscu a nie po ca?ej mapie ( po ca?ej mapie mam juz cos takiego zrobione ) i najlepiej zeby jeszcze po wejsciu w punkt gdzie bedzie mozna wpisa? komende pojawi? sie automatycznie komunikat ( wybierz /cos_tam aby wejsc do domu )
OK chyba tak ( zaraz b?de sprawdza? a co znaczy ta 3? zasieg? czy zasieg sie pobiera jakos automatycznie? )
teraz opcja numer 2 szukam i szukam ale mam z tym problem mianowcie poszukuje INTERIOR?W i kord?w do nich ( zalezy mi na zdjeciach pogladaowych obiektu )
//EDIT
albo cos ?le rozstawi?e? albo nie ogarna?em zrobi?em jak jest napisane zmienilem na swoje kordy dalem swoja komende nic wiecej nie zmienialem ale ani w jednym miejscu ani w drugim to nie dzia?a ( ogolnie wpisuje to w interiorze numer 3 wiec jak to ma dzia?a? gdy nie jest podany interior? tak mnie sie przynajmniej wydaje )