Witam poszukuj? skryptu na spawn samochod?w, rower?w itp.. oraz na blokowanie walki czyli na ca?ej mapie nie mo?na si? bi? .
Skrypty prosze podawa? w linkach albo na gg : 44128025 Thx.
Tam 1 link nie dzia?a tylko mam plik .pwn co z nim zrobi? ? i jeszcze do tego skryptu chce ?eby samochody spawni?y sie w tym samym miejscu i respawni?y co 10 min od ich u?ycia // Umie kto? pisa? skrypty prosze pisa? tu albo na gg: 44128025 PLS
Szukam skrypt na VIPa, w skrypcie aby by?a Ranga vip, oraz komendy.
Naprawde prosze o to, aby nie by?o komend typu /ann /kick /jail ... Na co to vipowi.
Za skrypt nagradzam piwkiem
Jak by kto? przy okazji znalaz? skrypt na Junior Admina, albo Moderatora to te? bym strasznie prosi?.
Oczywi?cie aby by?y komendy
Tam s? te koomendy, ktorych nie chcia?em, ale moge je usunac.
A wgl to errory:
C:\Users\maciek\Desktop\To co mam na serwerze\pawno\include\strtok.inc(12) : error 021: symbol already defined: "strtok"
C:\Users\maciek\Desktop\To co mam na serwerze\pawno\include\strtok.inc(27) : error 047: array sizes do not match, or destination array is too small
C:\Users\maciek\Desktop\Jksa.pwn(313) : error 017: undefined symbol "freezeid"
C:\Users\maciek\Desktop\Jksa.pwn(313) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\maciek\Desktop\Jksa.pwn(313) : error 001: expected token: ";", but found "]"
C:\Users\maciek\Desktop\Jksa.pwn(313) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\maciek\Desktop\Jksa.pwn(313) : fatal error 107: too many error messages on one line
"Witam m?g? bym prosi? o nast?puj?ce zabawy na serwer DM?.
~ PB - PaintBall. Zwyczajny PaintBall
~ ZM - Zombie. - Gracze dziel? si? na dwie grupy zoombie i tych co z nimi walcz? (inaczej ludzi).
~ TT - Titanic. Ucieczka z tytanika
~ ZP - Zabij Potwora. Zabija si? potwora
Za pomoc leci :Piwo: i dobra opinia ode mnie.
Pozdrawiam!" .