Szukam skryptu na realne radio w samochodzie NIE NA KOMEND?, po wejsciu do samochodu i naci?ni?ciu "R" zmieniaj? sie kana?y np. eska,rmf fm, itp..
je?eli takiego skryptu jeszcze nie ma to prosze o stworzenie bo nie znam si? na tym
Witajcie szukam takiego skryptu co nagrywa wszystko co robi gracz(tzn. wszystko co mu sie na monitorze pokazuje).Chodzi mi o to aby bot nagrywa? film. Czy wog?le taki skrypt istnieje.
Potrzebuje skrypt praca gdzie np. jest tak ze jak wpiszemy /medyk to pojawiamy si? przed szpitalem i dziki niemu dostajemy 6 expa co 5 minut a cmd medyka b?d? takie ?e mo?e leczy? ludzi kt?rzy s? o 50 metr?w od niego. Potem pilot przewozi towar z lotniska na lotnisko samolotem. Potem mechanik kt?ry dostaje 4 expa co 5 minut i jego cmd to naprawa wszystkim auta /repair [id] i /repairall. Je?eli co? takiego znajdziecie lub by?cie chcieli zrobi? prosz? si? zg?osi? na GG 49351614 Dzi?ki wielkie za pomoc!!
Witam. Chcia?bym, aby kto? napisa? mi skrypt na system stacji paliw. O co mi dok?adnie chodzi?
Chcia?bym system, kt?ry by dzia?a? w ten spos?b, ?e po wpisaniu na stacji /tankowanie tankowa?o by pojazd oraz w TextDrawach pokazywa?o by stan paliwa. Chcia?bym, aby skrypt by? najprostszy jak tylko si? da, poniewa? jest on mi potrzebny do nauki w Pawn. Komentarze w skrypcie wskazane jak najbardziej. Najwa?niejsze informacje:
- Skrypt ma by? najpro?ciejszy jaki si? da napisa?, aby zrozumia? go zielony w Pawn.
- Je?eli skrypt b?dzie przejrzysty i b?dzie mia? komentarze to dam piwko.