SZUKAM SKRYPTU na list? admin?w online po wpisaniu np.cmd /admins
ORAZ TIMEHERE. czyli ?e po wpisaniu /timehere (nick) wyskakuje nam ile gracz sp?dzi? na serwerze.
Siemanko widze jeste?cie znawcami gta sa na multi.
Prosi?bym bardzo jestem nowy w te klocki i nie ogarniam ;/
Chcia?bym stworzy? serwer taki ?eby z 2 kolegami mo?na sobie by?o gra?.
Je?eli kto? jest naprawd? zajebistym znawc? to prosi?bym o serwer samp ?eby w nim mo?na by?o zarabia?, kupowa? samochody, kupowa? domy, mie? mo?liwo?? wyboru pracy, mo?liwo?? kupna ubra? jak prawdziwe ?ycie o to mi chodzi.
A je?eli kto? nie zna si? na tyle i nie potrafi tego to prosi?bym o tak zwane skrypty ?ebym jako? si? z tym m?czy? przez kilka tygodni ale ?eby mo?na by?o tak gra?. Prosz? jeszcze raz i dzi?kuje ka?demu.
[ Dodano: 2014-08-06, 14:40 ]
Prosilbym na pw zeby mi wyslac jeszcze raaz dziekuje
Szukam (dzia?aj?cego) Anty RakSampa pod 0.3d widzia?em wszystkie anty rak sampy na forum ale ?aden nie dzia?a prosz? o skrypt Anty RakSamp pod wersje 0.3d (dzia?aj?cy) w amx albo pwn.Ale lepiej w amx bo czasem nie chce si? przerobi? na amx.THX
Szukam skryptu do samp na wersj? 0.3z kt?ry dodaje co? takiego ?e przy wpisaniu komendy np.: "/pomocy (id gracza)" wyskakuje danemu graczowi taki napis na ca?y ekran: "gracz <nick tego co komend? wpisa?> wzywa ci? na pomoc!"
[b][/b]Jak jest co? takiego to prosz? o podanie linku download w formacie ".amx"
Prof3ssoR, Masz na Hostingach Typu Chomikuj czy Innych wpisz tylko ASHELP SAMP )
Podpis
Ile KUREWEK chciało zniszczyć dobrych chłopaków w tym mnie
Wieśniacy chyba w główkach ***** wam się
gdyż po każdym beefie spierdalacie w las
a Ja za to masakruje was.
tak jak Korwin w 92 byłych agentów służb bezpieczeństwa.
Witam, prosi?bym o skrypt w pwn w kt?rym taki i taki gracz b?dzie m?g? u?ywa? miniguna a je?li nie b?dzie tam wpisany to po prostu zadzia?a AC kt?rego mam ju? w mapie i skrypt ?eby informowa?o innych o wbiciu gracza, czyli "Gracz [nick] wbi? na serwer" te? w pwn