Witam, poszukuje skryptu do samp 0.3.7 o nazwie rangi. A mianowicie : Wlasciciel, admin, moderator, sponsor, support, vip i gracz. Je?li mo?na prosi?bym od razu o napisanie gdzie doda? komendy np. dla vipa itp. je?li wgram jakie? inne skrypty Pozdrawiam!
Prosty skrypt na ustawienie rangi, wymaga przekompilowania gdy chcemy komu? nada? b?d? zmieni?. Nie jestem pewny czy w 100% dziala, bo nie mam jak sprawdzi?.
W {KolorRangi} wpisujemy kolor w formacie HEX np. {FFFFFF}, mo?e si? przyda? ta stronka http://www.color-hex.com
Co do VIPa to co za map? masz? Skrypty b?d? wymaga? przeniesienia jej do mapki.
Podpis
GG: 61963221 - Discord: NitroFuN#2819
Gracz SA:MP - 2010-2019
Support Team - 26.11.2017 - 16.01.2018
Jak zrobi? pickupa dla ka?dego gracza z osobna, kt?ry uprzednio zosta? usuni?ty? Czyli np je?li gracz 1, podniesie pickupa, dostanie fanty i pickup zostanie usuni?ty, chcia?bym aby gracz 2 m?g? tak?e to zrobi?.
Mam ustawiony timer, kt?ry pojawia na nowo usuni?ty pickup, ale wzi?ty przez gracza 1, znika dla wszystkich.
Oraz pr?bowa?em ju? zmieni? typ pickupa z 2 (respawn po odleg?o?ci) na 3 (respawn po ?mierci), ale zamiast po ?mierci, dzia?a na zasadzie dw?jki.
DaveRasta, wczoraj na serwerze pyta?em si? ciebie czy w czyms pomoc, nie chciales powiedziales, ze sam wolisz sobie poradzi?, a p??niej zaproponowales mi zmiane serwera.
naprzyklad: w callback OnPlayerPickUpPickup ustaw co si? ma dziac z pickupem po podniesieniu, ponowny jego spawn i komend? na jego usuniecie