Hehe, ale ty ?mieszny jeste?, normalnie zabijasz mnie ?miechem.
PS. Co z tego ?e masz ile? tam dni na gtao, jak masz mniej godzin o d e m n i e ! AHAAH ! ...
Jak Ty mapy nie potrafisz pobra? to zginiesz w tych internetach. xD
Lewy dolny r?g tekstu pod reklam? masz O?wiadczam, ?e zapozna?em(am) si? z tre?ci? regulaminu i go akceptuj?. a pod tym 'Pobierz Plik
Dok?adnie ! ;d
M?wi to osoba kt?ra jeszcze jaki? czas temu prosi?a mnie o wgranie GMa FullDM. KaeN_, powiedz w czym masz problem. Znam ten kod na pami??. a KaeN tylko doda? do neta i szpanuje.
Jak Ty mapy nie potrafisz pobra? to zginiesz w tych internetach. xD
Lewy dolny r?g tekstu pod reklam? masz O?wiadczam, ?e zapozna?em(am) si? z tre?ci? regulaminu i go akceptuj?. a pod tym 'Pobierz Plik
Dok?adnie ! ;d
M?wi to osoba kt?ra jeszcze jaki? czas temu prosi?a mnie o wgranie GMa FullDM. KaeN_, powiedz w czym masz problem. Znam ten kod na pami??. a KaeN tylko doda? do neta i szpanuje.
O, kiedy to by?o, czy my si? wgl znamy? We? mi tu nie p?acz, nie chcesz nie musisz wchodzi? na temat, nie zmuszam ci?^^
Hej, by? by kto? w stanie powiedzie? mi czy da si? odpali? t? mapk? na 0.3z je?li si? da to czy kto? by by? w stanie mi pom?c ? Z g?ry dzi?ki w zamian brofffary
Witam ot?? mam problem, z tego co si? orientuje to mapka dzia?a na plikach a nie mysql lecz jak wszystko zrobi?em w konsoli pojawia mi si? taki o to b??d
[12] *** Streamer Plugin: Include file version (0x26001) does not match plugin version (0x26105) (script needs to be recompiled with the latest include file)
[12] Error: Function not registered: 'mysql_query'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_store_result'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_fetch_row_format'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_free_result'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_ping'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_reconnect'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_connect'
[12] Script[gamemodes/PSS.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[12] Number of vehicle models: 0
Odrazu m?wi? ?e mam mysql oraz mapa stoi na hoscie a nie dom?wce, prosz? o pomoc
Witam ot?? mam problem, z tego co si? orientuje to mapka dzia?a na plikach a nie mysql lecz jak wszystko zrobi?em w konsoli pojawia mi si? taki o to b??d
[12] *** Streamer Plugin: Include file version (0x26001) does not match plugin version (0x26105) (script needs to be recompiled with the latest include file)
[12] Error: Function not registered: 'mysql_query'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_store_result'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_fetch_row_format'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_free_result'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_ping'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_reconnect'
[12] Error: Function not registered: 'mysql_connect'
[12] Script[gamemodes/PSS.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[12] Number of vehicle models: 0
Odrazu m?wi? ?e mam mysql oraz mapa stoi na hoscie a nie dom?wce, prosz? o pomoc