Jak mam to znale?? ? Wybra? z tych po prawej.. ? Sory, dopiero zaczynam.. <lama>.
Np. Komenda tylko dla admina
Np. Teleport
Np. Komenda do u?ycia dla ka?dego.
Podaj mi to prosz?, gdzie to jest jak bior? "new", do pisania mapy.
Moja pierwsza komenda Super /minigun
Okej, i teraz tak. Co zrobi?, ?eby po wpisaniu /rcon login HAS?O i jak si? zalguj? na admina, to potem jak wy?l? na czacie wiadomo??, ?eby by?o tak.
[XXX]Saki[HA] ( Admin ) : bla bla bla
[ Dodano: 2011-01-10, 15:48 ]
I jeszcze jedno.
Co tu mam ?le ?
Bo mam
kochuu, poka?e ci dzia?anie funkcji strcmp i co to w og?le jest ^^
if(!strcmp("a","b",true)){
if - je?li
strcmp - funkcja por?wnuj?ca dwa teksty
"a" - czyli po prostu "a"
"b" - czyli po prostu "b"
true - zgadza si?
{ - to si? dzieje to w klamrach
czyli og?lnie:
je?li "a" == "b" zgadza si? to:
to 10 to jest d?ugo?? tekstu i jest to nie potrzebne, dlatego masz errory bo /sobeit nie ma 10 liter a 7
Elo pom??cie mi mam zaje***** baze ale jak chcem zapisa? w pawno to mi samp si? w??cza i mi si? nie zapisuj? mo?e kto? napisa? dlaczego z g?ry dzi?kuj? jak b?dzie wszystko ok jak mi pomo?ecie to oczywi?cie dam
grucha210, gdzie? musia?e? da? klamr? zamykaj?c? za du?o. Usu? jak?? klamre i zobacz czy b?dzie dzia?a? ci kompilator tylko errory wyskocz?. Je?li b?dzie dzia?a? to znaczy ?e gdzie? indziej masz "}" za du?o Daj najlepiej ca?y kod co wklei?e? wraz z publiciem.
To znowu ja
Problem jest taki : nie dzia?a mi definicja kolor?w.
Czyli jak pisz? SendClientMessage, bla bla bla, COLOR_PINK to mam b??d, i musz? da? kod, np. 0xFF9900AA
Definicj? wzi??em sobie z mapy Golfa xD
Wygl?daj? one tak.
? Za pomoc piwo.