Dodano: 2022-02-18, 14:10
Witam, mam pro?b? o przerobienie skryptu lamp policyjnych. Zale?y mi na tym, aby lampy jak mrugaj? na zmian?, po paru sekundach zapalaj? si? obie wy??czaj? i si? zapalaj? obie.
[lua]
-- Simple Police-Lights by MuLTi!
function toggleLights(thePlayer, cmd)
local veh = getPedOccupiedVehicle(thePlayer)
if not veh then return end
if getElementData(veh,"vehicle:duty") and getElementData(thePlayer, "player:faction") == "SAPD" then
if(p_lights[veh] == 0) or(p_lights[veh] == nil) then
p_pvar[veh] = 1
p_lights[veh] = 1
setVehicleOverrideLights ( veh, 2 )
addEventHandler ( "onVehicleExplode", getRootElement(),
function()
if(p_lights[source] == 1) then
killTimer(p_timer[source])
end
end )
addEventHandler ( "onVehicleRespawn", getRootElement(),
function()
end
end )
addEventHandler("onElementDestroy", getRootElement(),
function ()
if getElementType(source) == "vehicle" then
end
end
end)
[/lua]
Oczywi?cie za przerobienie owego skryptu si? odwdzi?cz?.
Prosz? o przerobienie poni?szego skryptu.
Potrzebuj? zamieni? ?wiat?a z domy?lnego addVehicleSirens i setVehicleSirens na createMarker. Zale?y mi na tym, aby ?wiat?a by?y r??ne dla poszczeg?lnych variant?w. Sam pr?bowa?em lecz sko?czy?y mi si? pomys?y.
Witam mia? bym pro?b? czy mo?na by?o by przerobi? ca?y ten skrypt ja si? nie znam a chc? aby by?o Zarz?d, Admin ROOT, Admin, Moderator, Support tylko o to mi chodzi i ewentualnie kolorki
Ca?a praca magazynu dzia?a, lecz po wzi?ciu skrzynk? przyciskiem "E" nie mo?na si? ruszy? ani odpali? czatu, pozostaje tylko reconnect. umia?by kto? to naprawi?? Jeszcze chcia?bym prosi? o to aby branie skrzynki trwa?o 3 sekundy
Witam chciałbym prosić o przerobienie panelu logowania a chciałbym tylko aby po zalogowaniu się była opcja Dom w tym miejscu do domków używam lss-domy, do tego daję 2 skrypty od panelu logowania bo wiem że w tych dwóch się to znajduję z góry dziękuje za szybką odpowiedz i robotę
Link do pobrania: https://www.mediafire.com...wania_.rar/file
Witam mam pytanie a zarazem zwracam sie z prośbą o pomoc mianowicie chodzi mi o skrypt na custom cars od borsuka np z paczki dafikosa chodzi mi o to ze fajnie elegancko ogarnalem sobie pojazdy itp ale za chiny nie wazne jaka to podmianka co sprawdzalem kilku krotnie rowniez nie wazne za jakie id bazowe ją podmienie to mam problem taki ze nie mozna wsiadac do pojazdu customowego w wiecej niz 2 osoby [kierowca/pasazer] tak jest z kazdym autem z kazda podmianka customową. Moze ktos mial podobny problem albo liznął troche tematu i zna sie na rzeczy to dajcie tu znac albo na pw to jakos sie dogadamy jesli pomoc bedzie owocna i dokladna