Nie przesadzaj z androidem Piorun, wiadomo jak znajomi maj? plejaka to te? bym go wzi??, bo nie pogra?bym z nimi jakbym mia? xboxa. ~ odsuwaj?c si? od tematu.
Tey, nie umiesz u?ywa? j?zyka angielskieg to go nie u?ywaj ToxiC`, Android powsta? zaraz po iPhone. Wygra? tym, ?e by? ta?szy i rozpowszechni?a go spo?eczno??. Obok rozwija? si? WP (co prawda baaaaardzo powoli) i iOS. Mimo wszystko andka spotkamy dzi? na 85% urz?dzeniach obs?ugiwanych przez system mobilny.
No wi?c w?a?nie . Nie m?wi?, ?e PS jest z?y ale s? 2 wa?ne powody dla kt?rych konsola MS s?abo sobie radzi na rynku Europejskim - p??ny start, cena i znajomi znajomych. Xbox One ma si? lepiej na rynku USA ni? PS4.
Hehe, a co zabronisz mi u?ywa? j?zyka angielskiego niedowarto?ciowany "programisto"? Id? dalej si? uwa?a? za "guru" Lua czy kimkolwiek jeste?... Poza tym, nie schod? z tematu, bo mowa jest o MTA i SAMP, a nie o jakim? androidzie i playstation/xbox.[/code]
Wida?, ?e jest coraz mniejsze zainteresowanie, wi?kszo?? os?b kt?ra gra?a w SAMPa czy MTA ju? si? tym znudzi?a, b?d? znudzi, a ?adnego nowego gracza to ju? nie przyci?gnie.
Owszem spadek wida?, ale nie mo?esz przewidzie? ?e taka sytuacja jaka jest aktualnie si? nie utrzyma. Mo?liwe ?e ma?o graczy jest, ale by? mo?e taka sytuacja potrwa d?ugi czas. Wiadomo zawsze kto? odejdzie, drugi wr?ci a trzeci po raz pierwszy zagra i wci?gnie si? w t? gr?.
Ja wybra?em MTA pod wzgl?dem mo?liwo?ci programowania, bo jak widz? SAMP to mam uczucie ?e on stoi w miejscu i nic si? nie dzieje. Lecz nie odradzam gra? w SAMP bo sam gram tylko ?e na RP bo DM na SAMP to parodia bo, jak wejd? na MTA i podbiegn? do jakiego? gracz i go uderz? to mu HP zabiera a na SAMP to musisz si? m?czy?.
Wybieram MTA poniewa? cechuje si? du?? funkcjonalno?ci?, developerzy bardziej interesuj? si? projektem i wprowadzaj? porz?dne aktualizacje a nie to co kalcor co rok doda pare obiekt?w.
Wybra?em SA-MP nie by?o ku temu wi?kszych powod?w, po prostu pozna?em go wcze?niej, ale teraz po 2 latach przenosz? si? na MTA bo SA-MP mnie ju? nudzi, wsz?dzie jedno i to samo, a w MTA jest wi?cej mo?liwo?ci przez co jest ta r??norodno?? serwer?w i wi?ksze pole do popisu dla programist?w