Witam chcia? bym prosi? aby kto? mi napisa? logowanie pod mysql z opisem czemu tak itp. Za to moge si? odwdzi?czy? repka, piwkiem i mo?e nawet hajsem lub poprostu nauczyc mnie. Ale wolal bym fs dzia?ajacy. Pozdrawiam
[ Dodano: 2016-06-12, 20:15 ]
oczywiscie mysql by blugen
[ Dodano: 2016-06-12, 20:16 ]
poniewa? ten wyrzej nie dzia?a
Potrzebuj? skrypt na komendy gracza, vipa, moderatora i admina z komenda /cmd z dialogiem Komendy Gracza . Komendy Vipa. Komendy Moderatora i Komendy Admina
Witajcie mam mala prozbe chodzi oto ze robie system domkow i probowalem kilka razy zrobic spawn w domu ale nie dziala nwm czm i czy mozecie podac kod lub powiedziec jak? ale jak by co to w Dini
prosze o szybka odpowiec
[ Dodano: 2016-07-06, 19:45 ]
Witam potrzebna mi pomoc bo robi? system prywatnych pojazd?w i nwm jak zrobi? tak ?eby gracz nie m?g? wej?? do czyjego? pojazdu w systemie zapisu dini
Witam poszukuje skryptu z komend? /obiekty chodzi o to ?e jak wpisze /obiekty to znikaj? wszystkie obiekty zrobione przez Siebie za pomoc zimne piwko leci!
Siema szukam skryptu na stawianie obiekt?w na samochodzie tyle co pami?tam komendy to by?o tam: "/x /y /z /edit /saveob /pause" i jak si? zapisa?o obiekt to kordy obiektu zapisywaly sie w plikach ftp chodzi mi o to ?eby to dzia?a?o na pojazdach.