Nertum12, je?li m?wisz o skrypcie kt?ry tworzy? za pomoc? /mcreate, a po wybraniu porusza? obiekt komendami /ox /oy /oz, to z pewno?ci? medit :)PRZYNAJMNIEJ KIEDY?, do edycji, tworzenia by?y takie komendy, mo?e si? to ju? zmieni?o wraz z updatem, bo ja ostatni raz u?ywa?em tego dobrych 6 lat temu stare dzieje, teraz chyba wi?kszo?? u?ywa ju? mta, nawet do tworzenia ma?ych rzeczy bo jest wygodniejszy ale skoro prosisz, to link poda?em wy?ej.
noose, To co ty mi da?e? to map editor w linku. Napisz? jeszcze raz o co mi chodzi, gdy wsiadamy do pojazdu wpisujemy /edit [ID obiektu] potem jak nam sie poka?e wpisujemy na czacie /x /y lub /z i inne zeby sobie ten obiekt ustawi? po ustawieniu piszemy /saveob czy co? takiego i nam zapisuj? pozycj? obiektu w plikach w FTP
Witam, m?g?by mi kto? podes?a? linka do:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1.Systemu prywatnych pojazd?w.Cmd w GUI
-/dr >Silnik /dr >?wita?a /dr >Baga?nik /dr >Maska /dr >Neon\
-/car >Spawnuj /car >Unspawnuj /car >Respawnuj /car >Parkuj /car >Znajdz /car >Zlomuj ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2.Salon aut. Cmd /kupauto ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3.System dom?w -Do kupienia/dom?w nie kupionych i pod cmd /dom, w?a?ciciel m?g?by zarz?dza? domem, oraz /kupdom [id] [cena] /sprzedajdom [id] [cena]
-I admin ?eby m?g? utworzy? dom i intek dobra?. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4.System kasyna. /kostka /kostka odrzuc /kostka akceptuj /sprawdzkase
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5.System banku oraz bankomat?w(?eby admin m?g? doda? miejsce banku i bankomatu oraz gracz odpowiednia komenda nim zarz?dza? np. /wyplac /wplac /stan /przelew
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6.Odliczanie do respawnu gdy admin da /respawn ?eby w dolnym rogu wy?wietli?o si? Respawn za 1... Respawn za 2... itp do 20
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wiem ?e du?o potrzebuje, ale chyba od tego jest to forum ?eby jeden drugiemu pomaga?
Fajnie by by?o jakby cmd admina do tworzenia by?y pod np. /adom itp czaicie xD
----- -----
Piwko lub respekt dam za odpwiedz
Z g?ry dzi?ki.
[ Dodano: 2016-11-06, 17:55 ]
Wie kto?/ma kto? mo?e link/lub ma pobrany ten system dom?w co jest na filmiku?
Link:> https://www.youtube.com/watch?v=LLRdEpQt0jk
Prosi?bym o link do tego
Nowysamp1234 Google nie boli system banku to ci mog? zrobi? w 5 minut dam ci albo dzisiaj wieczorem gdzie? 23 albo jutro o 15 je?eli dojde do kompa jak cos to po czytaj SE o dini wpisz w google Dini samp
[ Dodano: 2016-11-27, 21:22 ]
Poszukuje skryptu na privcary w komendzie /privcar z jakimis dodatkami mo?e by? w dini ale musi by? w IF(!strcmp a nie CMD bo mi to nie dziala!